ایسنا/فارس دومین کنفرانس بینالمللی «هوش مصنوعی و مهندسی نرمافزار» همراه با نخستین دورهی مسابقات برنامهنویسی AiSOFT-Challenge به میزبانی بخش مهندسی کامپیوتر دانشگاه شیراز برگزار میشود.
عضو هیئتعلمی دانشگاه شیراز و دبیر اجرایی دومین کنفرانس بینالمللی هوش مصنوعی و مهندسی نرمافزار از ۳۰ آبان در نشست دانشگاه شیراز ضمن اعلام این خبر، گفت: باتوجه به اهمیت روزافزون مباحث هوش مصنوعی و تأکید مسئولان بر بهکارگیری آن، دومین کنفرانس بینالمللی هوش مصنوعی و مهندسی نرم افزار در دیماه سال جاری، با هدف ارتقاء دانش کاربردی و نظری و تبادل اطلاعات بین محققان، شرکتها و صنایع در حوزههای هوش مصنوعی و مهندسی نرمافزار و مهندسی پزشکی در دانشگاه شیراز برگزار میشود.
هومان تحیری ادامه داد: کنفرانس بینالمللی هوش مصنوعی و مهندسی نرمافزار دانشگاه شیراز، مورد تأیید و حمایت بیشاز ۱۶ انجمن و مرکز علمی معتبر داخلی و خارجی قرار گرفته است و محورهای این کنفرانس، طیفی از مبانی تئوری و کاربردی هوش مصنوعی و مهندسی نرمافزار و فناوری اطلاعات و مهندسی پزشکی را دربرمیگیرد.
وی افزود: از برنامههای جنبی این کنفرانس، برگزاری اولین دوره مسابقات برنامهنویسی AiSOFT-Challenge است که با هدف ایجاد امید و انگیزه در دانشجویان و فراهمآوردن فضای با نشاط و رقابتی سالم بهمنظور تعمیق یادگیریها و اجابت درخواستهای صنایع مختلف استان در شناسایی و معرفی برنامهنویسان قوی طراحی شده است.
بهگفته این عضو هیئتعلمی دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه شیراز، دو پرسش برای مسابقات برنامهنویسی AiSOFT-Challenge طراحی شده است که علاقهمندان تا ۱۷ آذرماه مهلت دارند پاسخهای خود را به دبیرخانه کنفرانس ارسال نمایند. اطلاعات بیشتر مسابقه هم در سایت کنفرانس به آدرس aisoft۲۴.shirazu.ac.ir در دسترس است.
وی تصریح کرد: تیمهای برنده، نخستین دورهی مسابقات برنامهنویسی AiSOFT-Challenge علاوهبر جوایز نفیس و ارزشمند، موردتقدیر ویژه مجمع خیران نخبهپرور فارس قرار خواهند گرفت.
دبیر اجرایی دومین کنفرانس بینالمللی هوش مصنوعی و مهندسی نرمافزار ضمن دعوت از تمامی استادان، پژوهشگران، دانشجویان، صنایع و تمامی علاقهمندان حوزههای هوش مصنوعی، مهندسی نرم افزار و مهندسی پزشکی برای شرکت در این کنفرانس و مسابقه برنامهنویسی یادشده تأکید کرد: باتوجه به حضور صنایع ارزشمند، شرکتهای دانشبنیان و دانشگاههای تراز اول کشور در استان، ضرورت وجود کنفرانسی که موجب گردهمآیی سالانه متخصصان و محققان و عاملان حوزه هوش مصنوعی، نرمافزار و مهندسی پزشکی برای تبادل دانش و اطلاعات و مواجهه با پیشرفتها و نیازهای نوین حوزههای یادشده شود، کاملا مشهود است.
وی با اشاره به اینکه بخش مهندسی کامپیوتر دانشگاه شیراز با قدمتی بیش از پنجاهسال جزء قدیمیترین بخشهای مهندسی کامپیوتر کشور است، گفت: باتوجه به سابقه بیشاز ۳۰ ساله این دانشکده در تربیت دانشجویان در دورههای کارشناسی ارشد و دکتری هوش مصنوعی، مهندسی نرمافزار و مهندسی پزشکی، با هدف تسهیل ارتباط بین دانشگاه و صنعت، ارتقاء تحقیقات و ایجاد شور و انگیزه در دانشجویان و پژوهشگران، ایجاد زمینههای همکاری بین دانشگاهی بهویژه دانشگاه شیراز و دانشگاه علوم پزشکی شیراز، شناسایی پژوهشگران و نخبگان حوزههای نرمافزار، برنامهنویسی، هوش مصنوعی و مهندسی پزشکی این کنفرانس ترتیب داده شده است.